Make your own free website on Tripod.com
 

 
 

ANDA PERLU MEBACA DOKUMENTASI DIBAWAH INI DENGAN TELITI

Sekarang anda boleh melayari (surf) menggunakan viewbar tersebut. Pengiraan Pendapatan  Alladvantage hanya bila anda melayari browser, dan ia tidak akan mengira jumlah pendapatan anda jika anda guna (m)IRC, FTP, Telnet  dan sebagainya. Perkara kedua pula,  jika anda melayari browser hanya 10 jam dan downline anda 15 jam, pendapatan hasil dari downline anda cuma 10 jam dan bukan 15 jam, Oleh yang demikian anda layarilah 25 jam sepenuhnya untuk mendapatkan pendapatan maksimum. Pastikan ViewBar terpampang bersama Browser anda. Anda disyorkan menggunakan Brwoser Internet Explorer untuk berkesanannya.

Tanggungjawab anda sekarang ialah membina downline anda. Mudah kerana ia adalah percuma. Ingatlah! Downline anda ini bukan hanya untuk Alladvantage sahaja tetapi untuk program lain dari MultiNetwork nanti.

Bagaimana anda boleh mendapat pendapatan sebanyak US$4,900
(RM 18,572) sebulan dari Alladvantage.

Dengan hanya menaja 5 orang dan 5 orang menaja 5 orang lagi hingga ke tahap 5 - setiap ahli melayari (surf) internet selama 25 jam sebulan. Mudah bukan? Untuk pengetahuan anda - Alladvantage mahu membuat 40 jam sebulan. Kita tunggu sahaja lah.

Bagaimana untuk mendapat cek?

1. Syarikat alladvantage akan menghantar semua cek kepada alamat yang telah saya diberi di USA(yang ditempah MultiNetwork Success Group -  Worldwide Network). 
2. Kemudian mereka akan menghantar kepada MASTER AFFILIATE PARTNER di Malaysia untuk diagihkan. 
3.MASTER AFFILIATE PARTNER akan agihkan kepada AFFILIATE PARTNER iaitu kepada saya. 
4. Oleh kerana anda berada dibawah saya, saya akan agihkan kepada anda cek yang akan diberi tersebut. Dengan syarat kita hendaklah saling berhubung diantara satu sama lain. Jika anda mempunyai downline, tanggungjawab anda pula untuk agihkan cek tersebut kepada downline anda dan begitulah seterusnya. Jika saya tidak mengenali anda, pastikan anda menghubungi saya atau upline anda yang mengenali saya supaya saya tahu kepada siapa cek akan saya beri apabila sampai kelak. Perlu diingat anda mesti kenal siapa yang akan ditanggungjawabkan untuk memberi cek kepada anda. Jika anda tidak kenal upline anda , anda sukar untuk menerima cek tersebut kerana  AFFILIATE PARTNER tidak tahu kepada siapa cek tersebut hendak dialamatkan. 

Jika anda mahu benar benar dalam menjana pendapatan : Anda wajib sentiasa melihat halaman Multinetwork [http://www.multinetwork.com] dan memeriksa e-mel Multinetwork anda. Dan juga jangan lupa membaca halaman Alladvantage kerana menimba ilmu adalah penting untuk terus maju. Anda mesti tahu apakah itu Alladvantage kerana Alladvantagelah penjana pendapatan anda tiada had.

Saya berdoa agar anda berjaya. Berjumpa kita di puncak kejayaan.

Setelah anda mendaftar sila e-mel no ID Alladvantage anda kepada saya di razak2000@multinetwork.com

dan jika ingin berurusan anda boleh e-mel kepada saya melalui emel ini.

Anda perlu ke halaman Alladvantage untuk mengetahui program itu sepenuhnya. Ini adalah penting kerama maklumat program tersebut membimbing anda menjana pendapatan tanpa had.

PEMBENTUK GENERASI WARGA NIAGA BERINTERNET

Mustahak : sila baca ruangan soal dan jawab

Hubungi Razak Md Nor jika perlu
017-6730020 atau e-mail