My Company
Make your own free website on Tripod.com

home RHN TECHNOLOGY


company logo
 
  RHN TECHNOLOGY Rhntechnology@ftp.tripod.com
Latarbelakang Syarikat
 

RHN ditubuhkan oleh seorang pelajar yang pernah mengalami masaalah kekurangan wang untuk membeli refill ink/cartridge ink yang mahal untuk kegunaan pembelajarannya. Atas sebab tersebut atas daya usaha beliau dengan izin Allah, beliau telah dapat menghasilkan serta menjual refill ink dengan harga yang sangat murah tetapi dengan kualiti yang sangat tinggi. Ink yang dihasilkan adalah menyerupai ink printer tulen. Atas bantuan rakan-rakan dan demi untuk memberi pertolongan kepada mereka yang memerlukannya, jualan ink yang dijual untuk kawan-kawan kini cuba diperluaskan untuk manfaat semua.  
 
 

RHN Technology ditubuhkan berdasarkan kepada dua matlamat utama:
 

•Membantu golongan berpendapatan rendah dan sederhana yang dieksploitasi segelintir peniaga yang mengejar keuntungan yang melampau. •Memberi harga yang amat berpatutan kepada pengguna dengan cara mengurangkan kos yang sepatutnya boleh di kurangkan.Contoh-contoh pendekatan yang diambil ialah, tidak menyewa kedai(home based business) dengan ini kos sehingga RM1000 sebulan tidak akan dipikul oleh pengguna. Menjual secara jualan langsung, oleh itu kos RM500-RM600 untuk membayar gaji pekerja tidak akan dipikul oleh pengguna dan juga lain-lain kos.

#OLEH ITU KAMI MEMBERI JAMINAN BAHAWA BARANGAN KAMI JUAL ADALAH TERENDAH JIKA DIBANDINGKAN DENGAN HARGA PASARAN. JIKA ANDA DAPATI TERDAPAT HARGA YANG LEBIH RENDAH DARIPADA YANG KAMI JUAL, KAMI MENGALU-ALUKAN ADUAN SAUDARA/SAUDARI. DAN SETERUSNYA KAMI AKAN CUBA BERI HARGA YANG LEBIH BAIK DARI ITU JIKA BOLEH DILAKUKAN#
 
 
 
 
 
  Company Headquarters:
E-MAIL:KAZARAZAK@YAHOO.COM
   
     


JUALAN REFORMASI
POTONGAN SEHINGGA 50% DARIPADA HARGA PASARAN UNTUK REFILL INK PRINTER.
 
JUALAN TERUS KEPADA PELANGGAN DENGAN HARGA YANG TERENDAH!!!!!!
 
 
JANGAN TUNGGU SEHINGGA KEHABISAN DAKWAT PASTIKAN ANDA MEMPUNYAI SIMPANAN DAKWAT KETIKA ANDA BENAR-BENAR MEMERLUKAN